Áldott pünkösdi ünnepeket kívánunk!

Meghívó Sitku Tibor István doktori nyilvános védésre

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának Hittudományi Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghívja Önt Sitku Tibor István doktori értekezésének vitájára.

Lelki éhség 6.0 konferencia a HTK-n

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karán induló Spiritualitás és Misszió az Egyházban továbbképzés és a vele együtt haladó, a Magyarországi Református Egyház Missziói Szolgálatának Tanítványként a világban tanfolyama szeretettel várja az érdeklődőket május 30-i Lelki éhség 6.0 konferenciáján. A konferencia főelőadója MICHAEL W. GOHEEN, előadásának címe: „Tanítványként Isten nagy történetében”.

Rendelkezzen SZJA 1+1%-ról ebben az adóbevallási időszakban is!

A Károli Gáspár Református Egyetem a jogszabályok értelmében jogosult a Magyarországon adózók személyi jövedelemadójából felajánlható 1% elfogadására.

Sportágválasztási felmérés hallgatóink részére

Tisztelt Egyetemi Polgárok, Kedves Károlis Hallgatók!

Rendelkezzen SZJA 1+1%-ról ebben az adóbevallási időszakban is!

A Károli Gáspár Református Egyetem a jogszabályok értelmében jogosult a Magyarországon adózók személyi jövedelemadójából felajánlható 1% elfogadására.

Meghívó Nagy József doktori értekezéstervezetének műhelyvitájára

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának Hittudományi Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghívja Önt Nagy József doktori értekezéstervezetének műhelyvitájára.

Meghívó Kustár György doktori értekezésének vitájára

Tisztelettel meghívjuk Kustár György doktori értekezésének vitájára.
Időpont: 2019. június 07. 12:00 óra

Meghívó dr. Gudor Kund Botond könyvbemutatójára

Szeretettel hívjuk és várjuk 2019. június 5-én 18 órakor a Ráday Gyűjtemény Bibliamúzeumába (Ráday u. 28.), ahol dr. Gudor Kund Botond Bod Péter (1712-1769), a történetíró c. könyvét, valamint ugyancsak a szerző szerkesztésében megjelent dr. Gudor Kund Botond - Gróf László Bod Péter, a kartográfus kötetét mutatja be Földváryné dr. Kiss Réka egyháztörténész, a KRE HTK Egyháztörténeti Tanszék vezetője.

„A könyvtár a teológusokért van”

Szabó Erika könyvtárvezetővel a Török Pál Könyvtárról beszélgetett a parokia.hu.

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ