Felhívás az MNB Oktatási Klub Fenntarthatósági Esettanulmány Versenyére

Az MNB Oktatási Klub Fenntarthatósági Esettanulmány Versenyt hirdetett a felsőoktatásban tanulók számára.

A verseny 2 fordulóból áll. Az 1. (Válogató) fordulóban a résztvevőknek a jelentkezési időszakot követően kiadott esettanulmány megoldását kell elkészíteniük, amely egy vezetői összefoglalóból és egy prezentációból áll. A 2. (Döntő) fordulón az 1. fordulóban a Bizottság által legjobbnak ítélt 8-12 csapat vehet részt. A Döntőn a csapatoknak szóban kell előadniuk prezentációjukat a Bizottság előtt.

Fődíj: nettó 900 000 Ft
Legjobb prezentáció különdíj: Tárgyi különdíj csapattagonként (iPad)
Legjobb szakmai tartalom különdíj: Tárgyi különdíj csapattagonként (iPad)
Leginnovatívabb ötlet különdíj: Tárgyi különdíj csapattagonként (iPad)
A Bizottság által a Döntőben nyújtott teljesítmények alapján meghatározott kategória különdíja: Tárgyi különdíj csapattagonként (iPad)
MNB Oktatási Klub hallgatói csapat különdíj: nettó 750 000 Ft csapatonként (feltétele, hogy a csapattagok mind az MNB Oktatási Klub tagjai legyenek)

A versenyen való részvétel ingyenes. A versenyre a magyarországi és külhoni, de magyar nyelvű képzést is indító felsőoktatási intézményben 2021/2022. tanév 1. (őszi) félévben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, alapképzésben (BA/BSc), mesterképzésben (MA/MSc), osztatlan képzésben, illetve doktori képzésben tanulmányokat folytató nappali vagy levelező munkarendű hallgatók jelentkezhetnek 2-3 fős csapatokban.

  • Jelentkezési határidő: 2021. november 7. 23:59
  • Az esettanulmány elektronikus elküldése a csapatoknak: 2021. november 12.
  • Megoldás feltöltésének határideje: 2021. november 14. 23:59
  • Döntő: 2021. december 3.

Jelentkezni a verseny online felületén lehet: https://myaccount.ecosim.hu/versenyek/mnb_oktatasi_klub_fenntarthatosagi_esettanulmany_versenye_2021

További információk a versenyfelhívásban találhatóak: https://myaccount.ecosim.hu/data/competitions/144/mnb_oktatasi_klub_fenntarthatosagi_esettanulmany_versenye_2021_versenyszabalyzat_2021_10_26.pdf

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ