HIT2022 konferencia-felhívás

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának Egyháztörténeti Kutatóintézete 2022. november 2-3-án (szerda és csütörtök) HAGYOMÁNY, IDENTITÁS, TÖRTÉNELEM V. (HIT2022) címmel tudományos konferenciát szervez a Hittudományi Kar megújult épületében (1092 Budapest, Ráday u. 28.).

A konferencia célja, hogy minél több történeti megközelítésből vizsgálja (egyház-, művelődés-, társadalom-, mentalitás-, kultúrtörténet, néprajz, teológia) a magyar reformátusság közel fél évezredes történetét, lehetőséget adva arra, hogy a különböző tudományágak művelői találkozhassanak és eredményeikről, nézőpontjaikról, kérdésfeltevéseikről eszmét cserélhessenek.

A hallgatóság számára a konferencia regisztráció nélkül látogatható.

Amennyiben előadást kíván tartani, kérjük 2022. augusztus 31-ig töltse ki az alábbi linken elérhető regisztrációs nyomtatványt (amennyiben a linkre kattintva nem nyílik meg, másolja be a webcímet a böngészőjébe): https://forms.gle/cwynPtWuu6bLruDy9

Az előadás befogadásáról a szervezők 2022. szeptember 15-ig értesítést adnak. Az előadók számára útiköltség-térítést, illetve szállást biztosítunk, amelynek igénylését szintén a linken elérhető regisztrációs felületen lehet megtenni.

Szintén lehetőséget szeretnénk adni teljes, a konferencia profiljába illeszkedő tematizált szekciók megszervezésére is, amellyel kapcsolatosan kérjük, keresse meg a konferencia szervezőit.

Hagyományunkhoz híven a 2022-es előadásokat tanulmánykötetben is meg kívánjuk jelentetni a 2023-as konferenciánkra. A konferenciáról bővebb információ kapható az alábbi elérhetőségen: dr. Lányi Gábor, 30/1832372, lanyi.gabor@kre

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ