Jótékonysági est a Károli Gáspár Református Egyetemen

Jótékonysági est a hazai árvák és nagycsaládosok megsegítésére a Károli Gáspár Református Egyetemen Balázs János zongoraművész közreműködésével.


A Károli Gáspár Református Egyetem a Magyar Református Szeretetszolgálattal és az Új Társadalom Szalonnal közös jótékonysági estet rendez 2022. december 15-én a Károlyi-Csekonics-palotában Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész közreműködésével. A rendezvény célja, hogy a belépőjegyek árából befolyt összegből árvákat és nehéz körülmények között élő nagycsaládokat támogassanak a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül. 

A szervezők szívügyüknek tekintik, hogy példát mutassanak, hangsúlyozva a társadalmi felelősségvállalás fontosságát. Ezt a nemes célkitűzést szem előtt tartva az adventi időszakban jótékonysági estet szerveznek, ahol a szavakon kívül a zene nyelvén szólhatnak a hallgatóság szívéhez és szolgálhatnak egyúttal karitatív célokat. A belépőjegyekből és adományokból befolyt összeggel ugyanis a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül magyarországi árvákat, valamint nehéz anyagi helyzetben lévő többgyermekes nagycsaládokat támogatnak a szervezők. A céladományt még karácsony előtt eljuttatja a segítségre szorulókhoz az egyház karitatív szervezete, amely évek óta végzi szolgálatát többek között gyermekvédelmi- és támogatási területen is.

A jótékonysági koncert kiemelt fellépőjeként Magyarország egyik legelismertebb zongoraművésze, Balázs János Kossuth-, Liszt- és Prima-díjas érdemes művész juttatja el a zene nyelvén a rendezvény üzenetét a hallgatóság szívéhez. Balázs János egyike a legkeresettebb és legsikeresebb zongoraművészeknek, a világ neves koncerttermeinek állandó szereplője. Nemcsak kiváló előadóművész, de környezetére figyelő ember és édesapa is. Fiatal kora ellenére az élet minden területén bizonyította, hogy kivételes tehetségével és példaértékű helytállásával a magyar zenei élet meghatározó személyisége. Művészi hitvallása, hogy a zene a határok és generációk, stílusok és tévhitek között bont le falakat, összeköt és érzelmeket generálva gyógyítja a lelkeket, jobbá és szebbé teszi napjainkat, tanít és felszabadít. A jótékonysági esten fellép Pápai Erika Jászai Mari-díjas színművész és Nemcsák Károly Érdemes- és kiváló művész, a József Attila Színház igazgatója, műsorvezető Szabó Anett. A szervezők a fellépő művészek és partnerek támogatását a koncertet követő állófogadás keretében köszönik meg a La Fiesta Party Service együttműködésével.

A jótékonysági est házigazdájaként köszöntőt mond a rendezvényen Trócsányi László, a Károli Gáspár Református Egyetem rektora, Czibere Károly, a Magyar Református Szeretetszolgálat elnöke, a vendégeket köszönti az Új Társadalom Szalon alapítója, Bencsik Dávid, valamint Bán Teodóra, a Károli Gáspár Református Egyetem közkapcsolati főigazgatója.

A 2022. december 15-én 18 órától, a Károlyi-Csekonics-palotában megrendezésre kerülő jótékonysági estre már megvásárolhatók a támogatói jegyek a https://www.jegy.hu/program/jotekonysagi-gala-142397/913551 oldalon.

A hazai árvák és nagycsaládok megsegítésére az egyéni adományok eljuttatására nyújt lehetőséget a Károli Gáspár Református Egyetem erre a célra elkülönített alszámlája: 11705008-20492223


A jótékonysági est meghívója a képre kattintva olvasható.

Következő események


Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ