Nemzetközi ökumenikus gyakorlati teológiai konferencia

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Kara évek óta részt vesz egy európai, gyakorlati teológiai konfirmációi kutatásban. Ebben az évben a kutatócsoport Budapesten tartja konzultációját, és ebből az alkalomból szervezünk egy ökumenikus szimpóziumot, amelyben gyakorlati teológusok találkozhatnak, tájékozódhatnak egymás munkájáról és együttműködési lehetőségeket szervezhetnek.

Szeretettel hívjuk erre a szimpóziumra a gyakorlati teológia iránt elkötelezett oktató kollégákat, doktoranduszokat és hallgatókat 2023. május 24-én, szerdán 14 órakor, a Magyarországi Evangélikus Egyház központjába. Az előadók névsorát, a programot és a helyszín pontos címét a csatolt fájlban található dokumentum tartalmazza. A szimpózium nyelve angol.

Tisztelettel köszönjük, ha az alábbi e-mail elérhetőségek egyikén visszajelzést kaphatunk a részvételi szándékról:

Dr. Pángyánszky Ágnes, EHE – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Siba Balázs, KRE HTK – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ