Református Zenei Fesztivál

Immár tizenkilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Református Zenei Fesztivál (RZF) változatos, gazdag programjaival. A Református Közéleti és Kulturális Alapítvány (RKK) által szervezett háromnapos rendezvényen orgonakoncertek, moldvai csángó táncház, jazzelőadások, kerekasztal-beszélgetések, világzenei produkciók, cserkész játszóház gyerekeknek, valamint belvárosi református emlékeket felkereső sétatúra is várja –  többek között egyetemünk épületében, a Károlyi-Csekonics-palotában – a feltöltődni vágyókat.

Az esemény  2024. május 17-19. között kerül megrendezésre összesen hat helyszínen, 40 programot felvonultatva: a Bakáts téren, Ráday utcában, a Ráday Házban, a Kálvin Kamara Kertben, a Kálvin téri és a Nagyvárad téri református templomokban. Fellép többek között a Platon Karataev, a Tázló, a Lóci Játszik, a Sebő-együttes, Simon Izabella és Várjon Dénes zongoraművészek, a Jazzation, Tabajdi Ádám és Dosek Domokos orgonaművészek és kamarapartnereik, a Központi Refomátus Kórus és Tímár Sára, de meghívott vendég Visky András Kossuth-díjas író, egyetemünk oktatója és Bakos-Kiss Gábor színművész, a Győri Nemzeti Színház igazgatója is – és még nagyon sokan mások.

A részletes program itt olvasható: www.rzf.reformatus.hu

A részletes, online programfüzet itt érhető el.

XIX. Református Zenei Fesztivál - 2024. Május 17-19. Budapest - Kálvin Tér - Ráday Utca - Bakáts Tér - rzf@reformatus.hu - rzf.reformatus.hu - programfüzet pdf

Mobilverzió megtekintéséhez kattintson ide

Közösségi Média

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ