Csillagpont 2017

Az idei mottó: Re:formálj!

Idén 2017. július 25-29. között kerül megrendezésre a Csillagpont – Református Ifjúsági Fesztivál.

A 2017-es Csillagpont helyszíne a Debreceni Egyetem  Böszörményi úti campusa lesz (Debrecen, Böszörményi út 138, 4032). A hagyományokhoz híven Egyetemünk is részt vesz a fesztiválon, a Károli-standjával is találkozhattok majd a Lehetőségek Piacán.

A Csillagpont egy kétévente megrendezett református ifjúsági találkozó, ami alkalmanként több ezer 14-35 éves fiatalt vonz. Többet kínál az egyszerű fesztiváloknál: a Csillagpont egyben lelki alkalom is, ahol tényleg feltöltődhetsz.

A rendezvényen minden alkalommal más-más tematika köré szerveződnek a programok: Például 2011-ben az érintéssel, 2013-ban az identitással, 2015-ben pedig a bizalommal foglalkoztak. A reformáció kezdetének 500., valamint a magyar reformátusság születésének 450. évfordulóján a Csillagpont központi gondolata a reformáció.

Miért különleges? A Csillagpont azért felejthetetlen élmény, mert nyári ifjúsági eseményként nemcsak igényes kulturális és szórakozási lehetőségeket kínál, hanem egyben találkozási pont is, ahol résztvevőként együtt gondolkodhatunk a világról, közös értékeinkről. Gyere el és indítsd a napot a különféle stílusú reggeli áhítatok egyikén, vitasd meg a délelőtti főelőadáson hallottakat a saját kiscsoportodban, délután válassz kedvedre a több száz izgalmas program közül, az esti áhítaton gondold végig a napodat, a nap végén pedig látogass el egy koncertre barátaiddal!

Jelentkezni az online regisztrációs felületen lehet július 25-ig. Ezt követően csak a helyszínen váltható belépő. A regisztrációs díj magába foglalja a programokon való részvételt és a sátorhely díját. 2017. július 29-én ingyenes a részvétel.

A programokról és egyéb tudnivalókról pedig fesztivál honlapján tájékozódhattok.

Az idei Csillagpont videója:  https://vimeo.com/189311168

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ