Az Albinoni Kamarazenekar jótékonysági hangversenye

Az Albinoni Kamarazenekar Jótékonysági Hangversenyt tart a Magyar Örökség-díjas Budapesti Kórussal a Ráday-kollégium leégésekor elhunyt Farkas Zoltán családjának javára. A különlegesen szép barokk műsort Bach János Passiójának gyönyörű zárótétele koronázza a Budapesti Kórus közreműködésével.

A műsor időpontja és helyszíne: 2019. február 23-án, 19 órai kezdettel a Budapest-Fasori Református Templomban (1071 Budapest, Városligeti fasor 5.)

MŰSOR:
Tomaso Albinoni: g-moll szimfónia
Antonio Vivaldi: Concerto in do minore per flute e violino
J. S. Bach: Ária a Máté Passióból Szólót énekel: Szilágyi Szilvia
J. S. Bach: d-moll concerto oboára és hegedűre
Alessandro Marcello: d-moll oboaverseny
J. S. Bach: Zárókórus és korál a János Passióból Közreműködik: a Magyar Örökség-díjas Budapesti Kórus - Művészeti vezető: Uzsaly Bence András

Hangszeres szólisták:
Hadady László – oboa, Adorján Ferenc – fuvola
Berényi Zsuzsa és Bajmóci Katalin – hegedű
Szóló continuo: Srajber Zsolt – cembalo és Kaposvári Tamás – gordonka

A műsort vezeti és vezényel: Zsigmond Balassa.

A belépés díjtalan, az adományokat a koncert után várjuk.

Az Albinoni Kamarazenekar 1968-ban alakult, első fellépésünk az országos "Ki mit tud"-on volt, ott az amatőr kamarazenekarok közül elsők lettek. Komoly zenei népművelő, ismeretterjesztő munkát vállaltak, elsősorban barokk zeneszerzők megismertetésében és népszerűsítésében. Sok ismeretlen vagy kevéssé ismert szerző remekművét mutatták már be. A koncerteken minden műsorszám előtt ismertetést adnak a zeneszerzőről és a műről. Koncertjeiken a belépés többnyire díjtalan, zenei szolgálat, amit csinálnak. Örülnek, ha elvihetik a zenét olyanoknak, akik nem tudják megfizetni, nem tudnak elmenni „pénzes” koncertre.

Közösségi Média

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ