Önkénteseket keresnek a Reformátusok Szárszói Konferenciájára!

A Magyarországi Református Egyház és a Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány 2016-ben, Reformátusok Szárszói Konferenciája címen újraindította a nagy hagyományokkal rendelkező balatonszárszói református konferenciát.

Szárszó régről hozott öröksége a református értelmiség párbeszéde, amely nem pusztán elemzője, de alakítója is a hazai közéletnek. Az idei konferencia témája: kereszténydemokrácia – összeegyeztethetők-e a modern világgal a demokratikus és keresztyén értékek?

Időpont: 2019. augusztus 22-25., (csütörtök 11 órától előre láthatóan vasárnap délig)
Helyszín: Balatonszárszói Soli Deo Gloria Családi Hotel és Konferencia-központ; 8624, Balatonszárszó, Csárda u. 41.

Szállás és étkezés önkéntesek részére: Az esemény teljes ideje alatt szállást és napi háromszori étkezést biztosítanak. Az elhelyezés többágyas szobákban történik. A szállások megközelítését minden résztvevőnek egyedileg kell megoldani, de az utazás megtérítését a szervezők vállalják.

Jelentkezési határidő: 2019. június 30.

A programra történő jelentkezéssel minden résztvevő elfogadja, hogy a határidő után történő módosítási kérést a szervezőknek nem tudják figyelembe venni.

A leendő önkéntesek számára létrehozták az rszkonkentes.reformatus.hu oldalt, ahol minden információ megtalálható a konferenciáról és a jelentkezésről is.

További információ:
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Következő események


Sport a Károlin

Sport a Károlin

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont

 

Youtube