Meghívó Nagy József doktori értekezéstervezetének műhelyvitájára

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának Hittudományi Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghívja Önt Nagy József doktori értekezéstervezetének műhelyvitájára.

A benyújtott értekezéstervezet címe: Élet és halál, örök élet és örök halál a Jelenések könyvében: a ᾅδης, ἄβυσσος, λίμνη τοῦ πυρός összefüggései
A műhelyvita időpontja: 2020. május 18. (hétfő) 10 óra

A veszélyhelyzeti intézkedésekre tekintettel és az Országos Doktori Tanács ajánlásainak figyelembevételével az értekezéstervezet műhelyvitáját elektronikusan tartjuk a Microsoft Teams alkalmazás segítségével.
Kérjük, hogy részvételi szándékát 2020. május 15. (péntek) 12 óráig jelezze a KRE HTK Doktori Iskola e-mail címén (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), valamint a HDHT elnökének (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), hogy a műhelyvitába való bekapcsolódáshoz szükséges információkat és a belépési linket időben megküldhessük e-mail útján.

A hivatalos meghívó ide kattintva tekinthető meg.

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ